TalentiKa

TALENTIKA 2022/2023

Het is weer een nieuw schooljaar. Dat betekent ook dat we weer een TalentiKa show mogen neerzetten! Meld je aan via het onderstaande formulier. https://forms.gle/mBMPZWNUQeBz74U26

Je kan je aanmelden tot en met 5 oktober. De audities zijn in de week van 9 oktober. En de voostelling op 7 en 8 december. 

TALENTIKA 2021/2022

Anders dan andere jaren, maar zeker geen mindere uitvoering. Op 2 december hebben een goed aantal leerlingen van het Novum weer mogen shinen op het podium. Ditmaal één show, tijdens schooltijd, voor alle leerlingen die wilde komen. Dat bleken er achteraf een hele hoop te zijn. Met een volle zaal ging de show van start. Klassiek, pop, rock, eigen werk en covers. Het is allemaal voorbij gekomen!

Naast de uitvoeirng met publiek werd deze editie, speciaal voor ouders, familie en iedereen die niet live aanwezig kon/mocht zijn, ook uitgezonden op YouTube. Met de beentjes omhoog, wat versnaperingen uit de kast en het volume op standje maximaal kon ook dit jaar iedereen meegenieten van de muzikaliteit van onze leerlingen!

TalentiKa 2019/2020

De bezoekers van TalentiKa kunnen het bevestigen: wat een enorm gevarieerd programma met fantastische acts, van klassiek tot populair, met muziek en dans! De avonden zijn druk bezocht. We vonden het ook erg leuk weer een grote groep oud-leerlingen te mogen begroeten. Graag tot TalentiKa 2020! Dank aan Thomas van den Ende voor de organisatie en het samenstellen van het programma!  

Heeft u deze editie gemist? Geen zorgen. U kunt het de acts terugvinden op YouTube. Een paar zijn hieronder te zien.

Talentika 2018/2019

29 en 30 november was het weer zo ver. Tijdens Talentika 2018/2019 konden Novumleerlingen hun muzikale talenten aan het publiek laten horen. Deze editie begon vorm te krijgen in de tweede week van september, toen de inschrijving werd geopend. Een paar weken later vonden er maar liefst 67(!) audities plaats. Hier zat heel veel talent tussen. Helaas was de avond te kort om alle acts te kunnen tonen en moest er een selectie gemaakt worden. We hebben voor een zo goed en gevarieerd mogelijk programma gekozen, maar het maken van de keuzes bleef een hele lastige opgave! 

Uiteindelijk mochten 25 acts plaats nemen op het podium. Na een technische doorloop en een generale repetitie vond de eerste voorstelling plaats. De leerlingen waren gespannen, maar hadden er tegelijkertijd heel veel zin in. 

Presentatoren Robin en Rens loodsten het publiek professioneel langs 25 verschillende muzikale acts. Alle genres, van klassiek tot modern en van pop tot jazz, kwamen aan bod. Solisten betraden het podium, afgewisseld door groepen of door een voltallige band. Bijzonder aan deze avond was ook dat we na vele jaren weer eens van een dansact tijdens Talentika konden genieten. 

Het vele talent straalde op het podium. Dat had natuurlijk met de muziek te maken, maar ook een beetje met de nieuwe lampen in het Atrium. Onze lichtman, Mike, wist hiermee de zaal in vele tinten te kleuren. 

Na afloop op vrijdag ontstond er een jamsessie en werd er nog lang nageborreld in het TalentiKafé. Het was weer een feestje om erbij te kunnen zijn! Ik kan u dan ook van harte aanbevelen om de aankomende editie (weer) aanwezig te zijn. Het Novum barst namelijk van talent! 

Heeft u deze editie gemist? Treur niet, want de avond is opgenomen. Hieronder is een deel te bekijken. 

Talentika 2017/2018