Band: Standaard instrumentarium

Je gaat aan de slag met het bestuderen van het standaard instrumentarium bestaande uit gitaar, basgitaar, drums, piano, zang en/of eventueel een ander instrument naar keuze. Er zijn meerdere nummers waar je uit kan kiezen, elk nummer bestaat weer uit verschillende niveau's partijen. De opdracht rond je af in bandvorm. Elke partij wordt bezet door iemand uit de klas. In andere samenstelling speel je een ander instrument. Van de 5 (6) mogelijke partijen dien je er 4 te hebben afgerond in passend niveau's. 

Nummers toevoegen:
Riptide
Roar
Flowers
Kings and Queens
Blinding Lights
Oh, oh, Den Haag
Under Pressure
Stand by me
My girl

Je gaat zelfstandig aan de slag met het bestuderen van het standaard instrumentarium bestaande uit gitaar, basgitaar, drums, piano, zang en/of eventueel een ander instrument naar keuze. Voor elk instrument zijn er bepaalde criteria waar je aan dient te voldoen. Bijvoorbeeld: De leerling kan foutloos 10 verschillende basis beats drummen.

Voor deze opdracht krijg je het gehele jaar. Het is een handelingsdeel en zal voldoende moeten worden afgesloten. 

Er wordt een afvinklijst met je voortgang bijgehouden. Het doel is dat je aan het eind van het jaar een bepaald minimaal aantal punten hebt verdient. Voor elk instrument dien je een minimaal niveau te hebben bereikt. Hoe je de rest indeelt is je eigen keuze. Je kan ervoor kiezen om voor elk instrument een beetje te doen of juist je focus te leggen op 1 of 2 instrumenten. 

Stel je speelt al een instrument en wilt daar mee verder, dan ga je jezelf een doel stellen. Bijvoorbeeld; je speelt al drums, maar wilt graag met een dubbel bass pedaal leren spelen. Zie vrije keuze.

Puntentelling

Beoordelingsrubric